В Чепеларе облякоха деца като герои от приказки

MyRodopi 1.3k 
Деца от Чепеларе се премениха в приказни герои по време на „ФЕСТИВАЛ НА ПРИКАЗНИТЕ ГЕРОИ“, събитие по Национална програма“ Хубаво е в детската градина“.
Дворът на база „Елхица“ преливаше от пъстрота. Цялата красота на света се беше събрала на едно място, защото всички герои от приказки бяха дошли на гости.
В навечерието на най-хубавия празник – Денят на детето, малчуганите от ДГ Чепеларе бяха облечени в костюми на приказни герои.
Празникът започна с приемане и предаване на знамето на ДГ Чепеларе, изпращане на бъдещите първокласници и продължи с много танци и игри.
Изненадите не спряха – към вълнуващото забавление се присъедини нашият приятел Мечо, децата от БЧК – Чепеларе, които подариха на всяко детенце балонче.
Всяка яслена и градинска група получи настолни игри и пъзели, които са подарък от Община Чепеларе по повод предстоящия празник.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Петдесетница е

Днес отбелязваме Петдесетница – Рожденият ден на Христовата църква или Ден на Света троица. Един от най-великите християнски празници, утвърдил…

Вампирката Аня Тейлър-Джой е тайно…

… омъжена близо две години за най-добрия си, по думите й, приятел – музиканта Малкълм Макрей. Това се случва на…

Джун Палмър е един от най-известните голи…

… модели в Англия през 60-те години на миналия век. Родена през 1940 в Лондон, започва кариерата си като топлес…

Линдзи Уагнър освен актриса е и писател

Линдзи Уагнер е американска актриса, носителка на награда Еми през 1977 г. за телевизионния сериал „Бионична жена“. Има и две номинации за Златен…

Кейт Буш първа ползва трио „Българка“…

… в края на 80-те години на миналия век и става първата западна музикантка, интегрирала българска народна музика в песните…

- РЕКЛАМА -