Ден на детската книга в НУ „В. Левски“ в Кричим

MyRodopi 851 

НУ „Васил Левски“ в Кричим отбеляза международния ден на детската книга като организира за своите ученици конкурс „Моят любим приказен герой“.

В края на миналата седмица пък папълно безплатно за учениците от 1 клас и 2 клас бе организирана образователна екскурзия до интересни забележителности в Пловдив.
Изключително приятно и любознателно за децата бе посещението на шоколадената фабрика „ГАЙО“.
В сладката работилница учениците се запознаха със стара европейска традиция на изработване на шоколад, имаха възможността и удоволствието да работят с какаови зърна на място и да сътворят собствено шоколадено изделие, с различен апетитен вкус.
Посещението им в Регионалния природонаучен музей-Пловдив предизвика в тях силно впечатление от изключително богатата и разнообразна експозиция на музея.
С увлекателна беседа в Регионалния-етнографски музей учениците ни се пренесоха в бита и културата на своите предци, върнаха се назад във времето.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Ромката Риана няма против мангана…

... в Брестовица. И на Барбадос водата същата.

Засаждане и грижи за мушкатото

Мушкатото е едно от най-популярните цъфтящи растения за лехите в градината и летния оазис на балкона у дома. И за…

Доброволче от Храбрино даде пример на чичовците

Благодаря на всички доброволци, включили се в почистването на речното корито около чешмичката в Храбрино. Поздравления за най-малкия и трудолюбив…

Манганът в Брестовица тече по националните телевизии

Сдружение "Живот за Брестовица" и кметство Брестовица призовават жителите на селото да излязат на площада тазисряда в 7 сутринта, когато…

Футболист на „Гигант“ извади рамо преди мача с Марково

Още проблеми се струпаха на главата на старши треньора на Гигант (Съединение) Манол Георгиев преди мача със Сокол (Марково) тази…