Злословия по адрес на ветеринарна лекарка

MyRodopi 1.8k 
Вероятно повечето от вас вече знаят, но от едно определено време срещу мен и нашия кабинет се пишат клевети от човек, който очевидно се бори с психически проблеми, пише ветеринарната лекарка д-р Паша Тодорова. Дори не мога да си обясня докъде може да доведе това и какво е неговото истинско намерение…
Ето какво казва ветеринарният лекар от Кричим:
За период от половин година този човек изпраща заплахи и публикува неверни твърдения в различни групи, използвайки няколко фалшиви профила. Дори използва мои снимки, които слага под формата на некролог.
Вярвам, че повечето от вас и хората в гр. Кричим, които са били наши клиенти са изградили своето мнение и знаят, че написаното е нищо повече от лъжи, целящи уронването на авторитет.
В първите постове на г-н Петлешков бе написано, че сме убили котка. Единствената истина е, че се опитахме да помогнем на тази котка, но след опитите ни за лечение, решиха да използват услугите на кабинет в Пловдив. Въпросният кабинет също потвърди грубото държание на собственика и това, че седмица по-късно тази котка е починала.
След това, се появява измислено твърдение, че сме убили куче. Бих искала да подчертая, че това е напълно неверно и неоснователно твърдение. Куче, което надявам се разбирате, че нито е било наш пациент, нито съществува.
Това което ме нарани най-много, са ужасните коментари под всеки един пост. Заплахите и неприличните коментари идващи от хора, които дори не ме познават и не разбират под какъв психически тормоз съм подложена.
И въпреки че правосъдните органи са информирани за случая, процесът отнема време, а аз продължавам да получавам заплахи от непознати.
Искам да благодаря на всички, които стоят до мен и се опитват да ме защитят. Благодаря на тези, които осъзнават абсурдността на това, което се публикува.
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Петдесетница е

Днес отбелязваме Петдесетница – Рожденият ден на Христовата църква или Ден на Света троица. Един от най-великите християнски празници, утвърдил…

Вампирката Аня Тейлър-Джой е тайно…

… омъжена близо две години за най-добрия си, по думите й, приятел – музиканта Малкълм Макрей. Това се случва на…

Джун Палмър е един от най-известните голи…

… модели в Англия през 60-те години на миналия век. Родена през 1940 в Лондон, започва кариерата си като топлес…

Линдзи Уагнър освен актриса е и писател

Линдзи Уагнер е американска актриса, носителка на награда Еми през 1977 г. за телевизионния сериал „Бионична жена“. Има и две номинации за Златен…

Кейт Буш първа ползва трио „Българка“…

… в края на 80-те години на миналия век и става първата западна музикантка, интегрирала българска народна музика в песните…

- РЕКЛАМА -