Дневен хороскоп за 05.04.2024 г.

Малко по-нервен ще е този петък за Телците

MyRodopi 211 

Овен

Хубаво е да се погледнете през погледа на хората около вас и да се замислите къде бъркате. Днешния ден няма да сте много спокойни, но пък може да научите истини за себе си, които досега сте се опитвали да не забелязвате. Приемете се такива, каквито сте с всички качества и недостатъци и заживейте в мир със собственото си аз.

Телец

Малко по-нервен ще е този петък за вас. Доста неща са ви се струпали на главата и направо ще се чудите откъде да ги подхванете. Не се тормозете, в края на краищата не сте многоръкия Шива, карайте по-спокойно, което трябва ще се уреди.

- РЕКЛАМА -

Близнаци

Днес може да сте малко замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите. Използвайте добрия стар начин с бележките за напомняне. Не се разсейвайте, когато се движите по пътищата, не всички знаят за странното ви състояние и едва ли ще се съобразят с вас.

Рак

Днешният ден ще протече по-приятно и спокойно от предишните. Ще се чувствате съпричастни към това, което се случва около вас и това ще ви достави удоволствие. Не се хващайте на примамливи приказки за бързи печалби, разсъждавайте логично.

Лъв

Последният ден от работната седмица може да ви се стори безкраен, при това ангажиментите ви сякаш няма да свършват. Опитайте се да се владеете по-добре и не се сърдете заради неразбориите другиму, сами трябва да поемете отговорност за онова, което се случва.

Дева

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да ви се иска да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате възможност да го направите без притеснения. Все пак не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, че може и да ви урочасат.

Везни

Днес ще сте по-напрегнати от обикновено и околните трудно ще разбират настроенията ви. На това отгоре може да сте безпричинно подозрителни. Не се поддавайте на подобни нагнетяващи обстановката настроения, не помагате никому и вие сами го знаете.

Скорпион

Днес ще сте склонни да си създавате илюзии за много неща, въпреки цялата ви критичност, мнителност и прочее. Понякога и на вас ви се иска да помечтаете и да имате розови очила. Е, бързо ви минава.

Стрелец

Интересен ден, пълен с изненади и неочаквани събития. Лесно ще се сприятелявате с хората и на моменти сигурно ще ви се струва, че всички са ви приятели. Вярно е, че оптимизмът ви е втора природа, но е и вярно, че сте добър приятел. С две думи – весел петък.

Козирог

Ясен, конкретен и ползотворен ден за вас. Естествено ще сте напълно убедени и сигурни в крайния резултат и всеки, който ви противоречи, просто нищо не разбира и можете да му го обясните точка по точка. Ден на заслужено признание за вас.

Водолей

Внимавайте, защото всичко е възможно, особено в любовта. А любовта, ах, любовта, тя върти света и така е замайва всички през пролетта. Петък, а от древни времена се знае, че домашната работа в петък, не носи очакваните резултати.

Риби

Днес е добре да се занимаете с неща, изискващи внимание към детайлите и усърдна работа. Ще действате много по-практично, но пък ще сте и доста придирчиви и критични, не се вманиачвайте в подробностите.

Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

Джипът на НСО с К. Петков се е движил със 160 км/ч при катастрофата

"Загиналият шофьор при тежката катастрофа с кола на НСО на входа на Аксаково не е имал добра видимост заради пътни…

- РЕКЛАМА -