Кой ще има късмет в любовта през май 2024 г.?

MyRodopi 116 

Май ще бъде пълен с романтика и всички знаци ще го усетят. За да избегнете самотата, прекарвайте повече време сред хора. Използвайте съветите на звездите и за да подобрите отношенията си с партньора.

Овен

През май Марс, управляващата планета на Овен, е в сектора на романтиката. Както пише социалното издание Medium, това ще доведе до изблик на страст и приключения в живота на Овните. Самотните представители на зодията ще бъдат привлечени от странни, но и упорити кандидати.

Тези, които вече са във връзка, ще изпитат прилив на привличане към партньора си. Стабилността в другите области на живота ще ви позволи да отделите време и внимание на любовта. Не се отказвайте от общуване и срещи.

- РЕКЛАМА -

Телец

Според астроложката Кайли Томас, Телецът сега е в един от най-благоприятните периоди да срещне сродната си душа от дванадесет години насам. Можете да се влюбите, да имате дете, да се сгодите и дори да сключите брак. Новолунието в Телец на 7 май е чудесна причина да обърнете внимание на външния си вид. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви помогне да срещнете нов партньор или да запазите настоящия си такъв.

Близнаци

През май Близнаците ще бъдат във вихъра на пътувания, общуване и бизнес запознанства, някои от които може да прераснат в романтични връзки. Вероятността да срещнете подходящия човек ще се появи през последните десет дни на месеца. Това се улеснява от навлизането на Венера в Близнаци. Според астрологичното издание Astrotalk, Близнаците трябва открито да изразяват чувствата си и ще видите как връзките ви ще процъфтяват благодарение на това.

Рак

Според астрологичното издание Indastro май ще бъде положителен месец за личния живот на Рака. Причината за това е щедрият Юпитер. Ако почувствате и най-малка несигурност, обсъдете връзката с партньора си, разберете за неговите чувства и притеснения. Здравословният и продуктивен диалог ще укрепи връзката. Необвързаните Раци ще „разбият“ самотата. Възможността да се срещнат с нов човек е по-голяма по време на новолунието на 7 май и на пълнолунието на 23 май. Новолунието в Телец може да донесе земен и стабилен партньор в живота на Рака, а пълнолунието в Стрелец ще донесе страстен и романтичен.

Лъв

Както отбелязва астрологичното издание Astrosage, през май няма заплахи за личния живот на Лъвовете. Периодът е благоприятен за укрепване на съществуващи връзки и започване на нови. Лъвът ще обърне внимание на външния си вид, ще поднови гардероба си, ще се поглези със скъпи неща, тъй като те ще подчертаят красотата и харизмата на огнения знак. Романтичен партньор, постоянен или нов, ще ви обгради с внимание и любов. Вземете си почивка и прекарайте време далеч от всички.

Дева

През първата половина на май Девата ще бъде енергична и активна, а през втората – спокойна и чувствена. Срещата с нов човек е възможна през последната декада на месеца. Социалният кръг на Девата ще се промени и това ще послужи като тласък за съживяване на личния й живот. Знакът ще се радва на внимание и подаръци. За тези, които са във връзки, романтичната страна на живота е стабилна. Благодарение на успехите в работата и себереализацията, Девите ще имат желание и възможност да прекарват повече време с партньора си.

Везни

Средата на май ще донесе нови емоции на Везните в сферата на любовта. Връзките ще започнат въз основа на общи интереси и хобита. За да сте сигурни, че имате достатъчно време и енергия както за работа, така и за срещи, погрижете се за физическото и емоционалното си здраве. През май има риск бързо да се влюбите, но също така и бързо да се разочаровате от обекта си на внимание. За да не попаднете в капана на собствените си илюзии, заложете на връзките, които ще се заформят през последната седмица на месеца. Те ще бъдат подсилени от транзита на Юпитер през знака Близнаци.

Скорпион

Скорпионът, който изцяло е потънал в работа, ще бъде леко раздразнен от повишеното внимание към себе си. За да предотвратите това да се случи, отделете време и пространство за романтика. Тези, които все още са свободни, ще могат да намерят радост в хобитата и спорта.

Стрелец

Пълнолунието в Стрелец на 23 май ще предизвика резки промени в сферата на любовта и брака. Тези, които отдавна се канят да се разделят с партньора си, ще го направят безболезнено. Останалите ще достигнат ново ниво, на спокойни емоции с партньора. Много хора решават да имат дете. В стабилните двойки всичко е предвидимо, затова може да отделите време, за да се насладите на по-голяма спонтанност.

Козирог

Според астрологичното издание Ganeshaspeaks романтичните връзки на Козирога са преминали през труден период през април. През май ситуацията се стабилизира. Козирозите ще проявят присъщата си щедрост, благородство и щедрост, а в замяна ще получат благодарност и грижа. За всички, които са свободни, май ще даде възможност за релакс, почивка или интересен социален живот. Всичко това ще увеличи вероятността от създаване на нови запознанства и изграждане на връзки. Търсете хора като вас.

Водолей

Кариерните успехи за Водолея може да му донесат и нова любов, с която имат общи интереси. Обвързаните изпитват умора и напрежение в дългогодишните си връзки, заради натрупаните ежедневни проблеми. Нещо на пръв поглед елементарно, може да доведе до огромен скандал. Не натрупвайте раздразнение, обсъждайте всичко с половинката си.

Риби

През май Рибите ще прекарват много време в компанията на близки, приятели и роднини. Тези, които вече имат връзка, ще правят планове. В средата на май е вероятно да настъпи краткотрайна раздяла. Посветете това време на себе си, поглезете се с разкрасителни процедури. Така че когато се срещнете, вашият любим човек да бъде пленен от вашата трансформация.

Етикети:
Източник:dir.bg
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

- РЕКЛАМА -