На кои зодии не им е писано да бъдат заедно?

MyRodopi 164 

Защо отношенията на някои хора се развиват според всички канони на романтичните филми, докато други се превръщат в катастрофа от универсален мащаб? Отговорът е прост: звездите са „виновни“ за всичко.

Овен-Везни

Не е лесно за представители на коренно противоположни знаци да взаимодействат помежду си. На пръв поглед си приличат, но ако се заровите по-дълбоко може да се натъкнете на непреодолими разлики. Овенът ще трябва да работи дълго и усилено върху себе си, за да разбере Везните, но крайният резултат може да се окаже като в баснята на Крилов – всеки ще дръпне одеялото върху себе си.

Огненият знак никога няма да се адаптира към обстоятелствата. Ако нещо не харесва на Овена, той ще го каже открито и директно, без да подбира точните думи, което може да нарани дипломатичните Везни. Въздушният знак от своя страна ще дразни Овена със своята нерешителност и мудност. Везните трудно вземат бързи решения. Тези момчета трябва внимателно да обмислят всичко, да го претеглят и едва тогава да действат, а Овните изобщо не обичат да чакат.

- РЕКЛАМА -

Също така представителите на тези зодии не се разбират добре с Раци и Козирози.

Телец-Скорпион

В повечето случаи връзките са обречени на провал между фиксираните знаци. Телецът и Скорпионът си приличат по много начини: и двамата са амбициозни, обичат парите и мечтаят да се возят на собствената си снежнобяла яхта. Първите често се възползват от естествената си привлекателност: могат да въртят очи и да флиртуват, което със сигурност ще ядоса ревнив Скорпион. Тогава те ще получат „отговор“ от членестоноги под формата на емоционални изблици. А Телците, ценителите на духовния комфорт, определено не са готови за разбор.

Също така представителите на тези зодии не се разбират добре с Лъв и Водолей.

Рак-Козирог

Раците са уязвими и емоционални създания. Те могат да се обаждат на половинката си 10 пъти на ден, само за да им кажат колко много ги обичат. Мнозина биха се радвали да бъдат обгърнати от грижите и вниманието на Рака, но не и Козирозите, при които всичко им е по график. Представителите на земния елемент ясно пазят личните граници и отделят „мухите от котлетите“.

Също така представителите на тези зодии не се разбират добре с Овен и Везни.

Близнаци-Стрелец

Променливите знаци се адаптират към всякакви промени и обстоятелства, но поотделно. В тандем тези момчета се превръщат в бомба със закъснител. Общото между Близнаци и Стрелец е, че и двамата са неспокойни и отворени за всякакви приключения. Но въздушният знак често действа спонтанно, което може да извади от равновесие Стрелеца, който е свикнал да обмисля нещата предварително. Освен това Близнаците са двойна зодия и в някои моменти нейните представители могат да изневеряват. Стрелците не приемат лъжите при никакви обстоятелства – дори и да са за добро.

Също така представителите на тези зодии не се разбират добре с Дева и Риби.

Лъв-Водолей

Лъвовете предпочитат да живеят широко и не пропускат възможността да подчертаят статуса си. Царят на животните иска да се чувства лидер и до голяма степен зависи от общественото мнение. Водолеите, от друга страна, отхвърлят всякакви социални рамки и не придават особено значение на материалните неща. Въздушен знак може внезапно да боядиса косата си в ярко розово, да смени стари дънки и да предизвика обществото – което Лъвът никога няма да подкрепи, защото за него е важно да „поддържа марката“. За Водолея няма да е лесно да се примири с консерватизма на Лъва, когато отново му предложат гениална идея да „превземе света“, а той лениво се простира на слънце и не прави нищо.

Също така представителите на тези зодии не се разбират добре с Телец и Скорпион.

Дева-Риби

За икономичната Дева няма да е лесно да се справи с мечтателните и понякога инфантилни Риби. Повечето от конфликтите в тази връзка ще се въртят около финансите. Дева, която е благоразумна и практична, вероятно ще бъде възмутена от несериозното отношение на Рибите към съвместно придобитата собственост. За един подводен обитател не струва нищо да си купи селективен парфюм с последните си пари, докато Девата усърдно спестява и планира всяка голяма покупка. Рибите от своя страна трудно ще установят емоционална връзка със земен знак, който рядко проявява чувства.

Също така представителите на тези зодии не се разбират добре с Близнаци и Стрелец.

Етикети:
Източник:Zodiac.dir.bg
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

Джипът на НСО с К. Петков се е движил със 160 км/ч при катастрофата

"Загиналият шофьор при тежката катастрофа с кола на НСО на входа на Аксаково не е имал добра видимост заради пътни…

- РЕКЛАМА -