Ул. „3-ти март“ в Белащица остава без тротоари

MyRodopi 1.4k 

След дълга пауза на т.н. „рехабилитация“ на ул.“3-ти март“ в Белащица днес камиони насипваха чакъл и се подготвяше за асфалтиране, съобщава Росица Петрова. От разговора с работниците стана ясно,че нямало да се правят тротоари и бордюри,защото нямало пари! – разказва тя.

Е браво, г-н Михайлов! – обръща се Росица към кмета на община „Родопи“, който обяви грандиозно начало на рехабилитацията, но се оказва, че тя не обхваща цялата улица.

Не знам само как ще се положи асфалт, след като пред всяка къща е разкопано и тротоарите са разтурвани почти нацяло! – продължава Росица Петрова.

Ако това е ЗДРАВАТА РАБОТА НА ОБЩИНАТА и на ВАС като кмет, то какво да очакваме за останалите улици и селото като цяло като беше казано, че има отпуснати средства за подмяна на водопроводната мрежа!

- РЕКЛАМА -

Една улица се прави вече два месеца и накрая няма и да се направи както трябва, а ако трябва да се смени водопровода на цялото село? – пита Росица Петрова.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Храбрино, втора вилна зона

Да попитам живущите в нашата вилна зона в Храбрино, според Вас този знак отразява ли правилно пътната обстановка с оглед…

Табелки с „вълшебни фрази“ и къщи за книги кацнаха в Куклен

По случай 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската…

Тейлър Суифт пее в църква

Именно църковни служби с музика на известната американска певица водят младите в църквата в Хайделберг. Миксът от музика на живо,…

Ариел Уинтър харесва пухкавите си…

…  форми и не вижда нищо лошо да публикува в Инстаграм снимки на фигурата си, но най-вече на дупето си.…

Епистоларен кеч в групата „Граждани от с. Първенец“

Епистоларен кеч в мрежата между кметицата на село Първенец Ренета Плевнелиева и кмета на община "Родопи" Павел Михайлов се разигра…

- РЕКЛАМА -