Можело и в Брестовица, но не с Михайлов и Радев

MyRodopi 2.3k 

Утре, Велики вторник 2024, в 14.30 ч на ВиК станция Брестовица 2 ще се удари“първа копка“ на довеждащия нов водопровод, с който стартира бъдещото решаване на проблема с мангата във водата в селото.

4 години – нула резултат от кмета на „Родопи“ Павел Михайлов и близките му служебни и ПП кабинети.

Изведнъж – при Главчев, първа копка.

Очакваме коментар от Михайлов – може и в положителна посока, може и в отрицателна.

- РЕКЛАМА -

Браво на сдружение „Живот за Брестовица“ и на Любо Томов!

А ето и бързият пиар материал от Павле Михайлов, който си приписва по свойствен начин несвойствени му заслуги:

Трасето, по което ще се работи е с дължина около 8 километра. То започва от построените от община „Родопи“ 3 нови водоизточника, които са с чиста вода и много добър дебит.
След четири години усилена работа и битка с институциите от страна на кмета на община „Родопи“ Павел Михайлов и общинска администрация, ВиК-дружеството и с пълната подкрепа на ОбС „Родопи“ , проектът за подмяна на водопроводната мрежа на село Брестовица започва да се изпълнява.
Дотук се стигна и след поредица от протести на жителите на селото, които четири години защитават правото си да пият чиста вода.
Миналата седмица стана ясно, че управителят на ВиК –Пловдив е подписал договора за заем с „Български ВиК Холдинг“ за изграждането на един от участъците, който ще доведе водата до мрежата на Брестовица.
От община „Родопи“ вярват, че държавата ще осигури финансиране за целия ВиК проект на селото. Защото чистата вода е обществено благо и безусловно право на всеки човек!
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Аманда Холдън е „Дупе на годината“

Актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън е носителка на британската награда „Дупе на годината“ за 2019, като изпревари водещите Холи…

Изабела Роселини – актрисата писател

Изабела Роселини /1952/ е дъщеря на голямата шведска актриса Ингрид Бергман и на италианския кинорежисьор Роберно Роселини. През 1976 г.…

Дакота Джонсън – детето-чудо на киното

Дакота Мауи Джонсън е родена на 4 октомври 1989 в Остин, Тексас, САЩ. Майка ѝ е Мелани Грифит – носителка…

Ветераните на Ботев и Локо в благотворителен мач

Организационен комитет, в състав: Павел Михайлов- кмет на Община „Родопи“, Десислава Терзиева- кмет на с. Марково и клубовете на ветераните…

Пилешки бутчета от Христо – последен, ТОП вариант!

Продукти: Пилешки бутчета - долни. Подправки: чубрица, лют червен пипер, черен пипер, кимион, майонеза, бира, соев сос, чесън /пресен или…

- РЕКЛАМА -