Любовен триъгълник зад убийството в Цалапица

MyRodopi 2.4k 

Как това момиче живее и диша спокойно?

Този въпрос задава майката на убития Димитър Малинов от Цалапица Атанаска Бакалова. Тя показа чатове с момиче на име Яница, която очевидно е било близко както със сина й, така и със сочения за извършител на убийството Рангел Бизюрев, който бе докаран от Дания и е подсъдим за тежкото престъпление.

„Защо качвам тези чатове ли? Защото това момиче си пише със сина ми денонощно. Крият се не знам от кой (само подозирам). Вижте изказ на дама! И само аз ли като чета разбирам нейната намеса в отношенията на Митко с Рангел, и с други момчета. Защото ако Яница е изтрила сина ми от чатовете, от миналото, от живота си (както го направиха голяма част от неговите „приятели“), то аз не съм го направила от телефона на Митко. Така и не мога да си обясня, как това момиче живее и диша спокойно“, коментира Бакалова.

Тя пита въпросната Яница как е заспала на 20 юли миналата година през нощта, след като най-вероятно е знаела какво се е случило.

- РЕКЛАМА -

„Защо мисля така ли? Защото това е последният им чат. Тя обещава, както обикновено, да пише като се прибере. Не пише, но не го и търси в следващите дни. Не пожела да се срещне с мен, но друго момиче го направи, защото няма какво да крие“, разсъждава Бакалова.

Казва, че ако майчиното й чувство лъже, е готова да се извини. Но изминалото време все повече й дало възможност да разбере много истини.

„Де да ги знаех по-рано… Бих предпазила детето си от коварство, от предателство, от добри „приятели“ и фалшиви любови. Бих го предпазила от смъртта. Справедливост трябва да има от българския съд, но със сигурност такава ще има и от един друг съд. През него всички минават рано или късно. Страхът, не е оправдание за мълчание“, завършва майката.

 

Етикети:
Източник:24 часа
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Аманда Холдън е „Дупе на годината“

Актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън е носителка на британската награда „Дупе на годината“ за 2019, като изпревари водещите Холи…

Изабела Роселини – актрисата писател

Изабела Роселини /1952/ е дъщеря на голямата шведска актриса Ингрид Бергман и на италианския кинорежисьор Роберно Роселини. През 1976 г.…

Дакота Джонсън – детето-чудо на киното

Дакота Мауи Джонсън е родена на 4 октомври 1989 в Остин, Тексас, САЩ. Майка ѝ е Мелани Грифит – носителка…

Ветераните на Ботев и Локо в благотворителен мач

Организационен комитет, в състав: Павел Михайлов- кмет на Община „Родопи“, Десислава Терзиева- кмет на с. Марково и клубовете на ветераните…

Пилешки бутчета от Христо – последен, ТОП вариант!

Продукти: Пилешки бутчета - долни. Подправки: чубрица, лют червен пипер, черен пипер, кимион, майонеза, бира, соев сос, чесън /пресен или…

- РЕКЛАМА -