Протест в Цалапица за справедливост за Митко

MyRodopi 1.5k  1 Коментар

Близките и приятелите на убития Димитър Малинов от Цалапица излизат днес отново на протест. Те настояват за справедливост и спиране на беззаконието.

Протестът започва в 16 часа в центъра на Цалапица.

„Подкрепете ни! Нека не оставаме ненаказани участниците в това убийство! Справедливост за Митко!“, пише в социалните мрежи майката на Митко – Атанаска Бакалова.

В четвъртък Окръжният съд остави обвинения за убийството Рангел Бизюрев за постоянно в ареста.

- РЕКЛАМА -

Организирането на протеста идва след като за първи път обвиненият за убийството на Митко Рангел Бизюрев даде показания пред магистратите.

Според тези показания до смъртта на Димитър се е стигнало след скарване и сбиване между двамата, като Рангел ударил 4 пъти по тялото Митко, а не по главата.

Адвокатът на Бизюрев твърди, че случилото се е инцидент. Думите му възмутиха майката на Димитър Атанаска Бакалова, която заяви, че и Бизюрев и близнаците Динкови са виновни за смъртта на сина й.

Етикети:
Източник:БНР
Сподели
1 Коментар

Последни

Ромката Риана няма против мангана…

... в Брестовица. И на Барбадос водата същата.

Засаждане и грижи за мушкатото

Мушкатото е едно от най-популярните цъфтящи растения за лехите в градината и летния оазис на балкона у дома. И за…

Доброволче от Храбрино даде пример на чичовците

Благодаря на всички доброволци, включили се в почистването на речното корито около чешмичката в Храбрино. Поздравления за най-малкия и трудолюбив…

Манганът в Брестовица тече по националните телевизии

Сдружение "Живот за Брестовица" и кметство Брестовица призовават жителите на селото да излязат на площада тазисряда в 7 сутринта, когато…

Футболист на „Гигант“ извади рамо преди мача с Марково

Още проблеми се струпаха на главата на старши треньора на Гигант (Съединение) Манол Георгиев преди мача със Сокол (Марково) тази…

- РЕКЛАМА -