Цвета Караянчева в община „Родопи“

MyRodopi 2.4k 

Имаме амбиция за открито управление, с ясна визия за стабилна България

С благословията на отец Мирослав в манастира „Св. Великомъченик Георги Победоносец” в Белащица, община Родопи, силният тим на ГЕРБ – Пловдив област даде заявка за победа на предстоящите избори за Народно събрание.

Водачът на листата Цвета Караянчева, областният координатор Георги Мараджиев и кандидати за народни представители бяха благословени от свещеника на входа на светата обител, запалиха свещ и си пожелаха убедителна изборна победа и четирима представители в 50-ия български парламент.

След посещението си в манастира кандидатите на ГЕРБ се отправиха към село Марково, където днес се провежда фестивалът на баницата.

- РЕКЛАМА -

Там ги посрещна пъстро множество от деца и възрастни в народни носии и разнообразие от домашно приготвени тестени изделия.

Цвета Караянчева разговаря с организаторите и гостите на фестивала и вкуси от кулинарните изкушения. Жители на населеното място използваха случая, за да споделят с нея притесненията си за неуредиците в държавата и масовата липса на мотивация у хората да отидат до урните за шести път през последните 3 години.

Тя пък от своя страна заяви, че представителите на ГЕРБ са мобилизирани на сто процента и ще работят здраво в тази кампания, за да извоюват убедителна победа, която ще даде възможност за съставяне на редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

Джипът на НСО с К. Петков се е движил със 160 км/ч при катастрофата

"Загиналият шофьор при тежката катастрофа с кола на НСО на входа на Аксаково не е имал добра видимост заради пътни…