Благодарим ти, кмете на Храбрино

MyRodopi 1.3k 
Цветелина Тодорова публикува снимки в социалната мрежа с препълнени контейнери за боклук в село Храбрино, Втора вилна зона.
Тя е озаглавила публикацията си „Благодарим ти, кмете!“.
Въпросният кмет Димитър Кръстанов реагира с отговор в мрежата, който пускаме едно към едно:
По повод вчерашната публикация в групата с. Храбрино/Втора Вилна зона, искам да отбележа следното:
1. Боклукът не се извозва, ако в него има нерегламентирани отпадъци. От снимковия материал е видно, че има такива.
2. За изхвърлянето на нерегламентирани отпадъци и подобни нарушения, Общинският съвет взе решение нарушителите да се санкционират с глоби.
3. От тук нататък ще приемам сигнали за не извозен боклук на личния си телефон: 0887 19 44 66 или на служебния в кметството, който вече е предоставен на секретарката.
4. Смея да кажа, че съм работещ кмет, който не си стои на бюрото, освен в приемното време. Не веднъж съм работил в почивни дни, както и по празници, а най- пресният пример е организирането на Гергьовден.
5. През летните месеци нараства изхвърлянето на боклук и се стига до картината поместена във фейсбук групата от Втора Вилна зона. Ще направя нужното да се преразгледа договора със сметопочистващата фирма, за да се осигури по- честито събиране на сметта.
6. При мокра настилка е невъзможно изкачването на камиона до този район. В конкретния случай причината за не извозването на боклука е пренасочването на камиона в друго населено място. В такива случаи НЕ РАЗПИСВАМ и не съм разписвал протоколи за извършена услуга.
7. И накрая искам да отбележа, че на телефона ми звънят служебно дори и в 5-6 часа сутринта, какъвто беше случаят вчера сутринта или вечер след 20 ч. когато получих сигнал, че съмнителни лица са се отправили към втора вилна зона. Винаги съм се отзовавал, дали заради несветещи лампи, дали заради пожари и др. Не приемам обвинение за незаинтересуваност.
С уважение, Димитър Кръстанов – кмет на с. Храбрино
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Петдесетница е

Днес отбелязваме Петдесетница – Рожденият ден на Христовата църква или Ден на Света троица. Един от най-великите християнски празници, утвърдил…

Вампирката Аня Тейлър-Джой е тайно…

… омъжена близо две години за най-добрия си, по думите й, приятел – музиканта Малкълм Макрей. Това се случва на…

Джун Палмър е един от най-известните голи…

… модели в Англия през 60-те години на миналия век. Родена през 1940 в Лондон, започва кариерата си като топлес…

Линдзи Уагнър освен актриса е и писател

Линдзи Уагнер е американска актриса, носителка на награда Еми през 1977 г. за телевизионния сериал „Бионична жена“. Има и две номинации за Златен…

Кейт Буш първа ползва трио „Българка“…

… в края на 80-те години на миналия век и става първата западна музикантка, интегрирала българска народна музика в песните…