Празнични поздрави към жителите на „Родопи”

MyRodopi 936 

В навечерието на Новата година кметът на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към своите съграждани и гости на общината.

„Отброяваме последните часове до мига, в който ще вдигнем назравица, заобиколени от любимите си хора и изпълнени с вяра в доброто, с надежда за успешно начало и за едно по-добро бъдеще.
Нека бъдем благодарни за всичко, което изпращаме и за онова, което ни предстои. В тези дни на равносметка се надявам всеки от Вас да почувства удовлетворение от постигнатото и да прекрачи прага на Новата година със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство.
2024-та ще дойде с красотата на новото и непознатото. От нас зависи тя да бъде по-богата, по-щедра, по-щастлива, незабравима за нас, за нашите семейства и приятели , за цялата ни община.
Да посрещнем сплотени, щастливи и уверени в силите си 2024 година, в която да бъдем повече заедно и да имаме много поводи за радост и гордост!”, се казва в поздравителния адрес на кмета на община „Родопи” Павел Михайлов.

„Да бъдем по-щастливи и по-добри” пожелава и Владимир Маринов, председател на Общински съвет „Родопи”. „В края на всяка година правим равносметка на изминалите дванадесет месеца – какво успяхме и какво не успяхме да свършим. За трудностите, през които преминахме, но които ни отведоха с още една стъпка нагоре – за да се чувстваме днес удовлетворени и горди. Различна е оценката, която ние човеците даваме на отиващата си година, защото различни са нашите критерии, различни са и очакванията, които възложихме на отминаващата 2023 година. В навечерието на 2024 година отправям към всички Вас най-искрените си пожелания за щастие, хармония и любов – най-важните неща! В изобилие, така, че да можете не само да имате, но и да споделяте. Това прави живота смислен. Нека Новата година да бъде благословена със здраве, изпълнена с благодат и добри начинания, с реализирани мечти и благородни дела!

В своето обръщение заместник-кметът Емилия Иваново пише: „Нека небето над всички населени места от нашата община бъде все така безоблачно и мирно, обичта и междусъседските отношения все така силни и искрени. И през новата 2022 година всички заедно да продължим да работим с внимание и грижи към пенсионерите, с любов към децата и младите хора, с кураж и сила да удостоим работещите и безработните. Здраве и дълголетие за всички!”

- РЕКЛАМА -

Заместник-кметът по образование Радка Караилиева пожелава на всички Новата година да бъде изпълнена с безброй радостни мигове. „Нека с надежда, вяра и топлина в сърцата да посрещнем 2024 година, заобиколени от семейство, близки и приятели и да си пожелаем здраве, мир и благодат”.

Здраве, щастие и късмет през новата 2024 година пожелават на жителите на общината и всички кметове на населени места. „Нека през тези празнични дни, както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение! С надежда и вяра в позитивното начало да посрещнем 2024 година.”

ДА Е ЗДРАВА, МИРНА И ЧЕСТИТА НОВАТА 2024!

Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Пиян от Куклен уби приятел по чашка в спор за шише

49-годишният Мариян Паскалев застава пред Окръжен съд Пловдив днес за убийство с особена жестокост на свой приятел по чашка и…

Мъж от Ягодово запали 8 фирмени коли

Мъж от Ягодово, запалил 8 автомобила, от които 7 фирмени, застава пред Окръжен съд Пловдив днес. Срещу подсъдимия Г. Ш.…

Търсят изход от кризата с кадри в туризма

В петък министър Евтим Милошев призова парламента да  гласува промяна в Закона за чужденците в Република България. Браншът даде светкавично…

10-те най-нездравословни мазни храни

През последните няколко десетилетия познанията ни за мазнините в храните се промениха. През 90-те години на миналия век смятахме, че…

Пухкав кекс със сладко и кисело мляко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ яйца - 1 бр. захар - 1 ч.ч. олио - 3/4 ч.ч. кисело мляко - 1 ч.ч. сода бикарбонат - 1 ч.л. брашно -…

- РЕКЛАМА -