Павел Михайлов: Приоритет ми са пазара и канализацията в Храбрино

MyRodopi 1.9k 

Проект за канализация и изграждане на общински пазар над река Първенецка са сред приоритетите на кандидата за кмет на община Родопи за втори мандат Павел Михайлов и екипът на МК „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“/БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/“ за село Храбрино.

Пред жителите на селото Павел Михайлов поема като ангажимент още проектиране укрепването на подпорната стена и възстановяване на речното корито в кв.12, както и укрепване на улица „6-та“ и устоите на моста на река Дедевска, изграждане на фитнес площадка и средства за придобиване на камион ,обслужващ дейностите на Кметство Храбрино.

За осъщестяване на идеите си Михайлов ще разчита и на кандидата си за кмет на село Храбрино Димитър Кръстанов.

Михайлов припомни, че за изминалите четири години в Храбрино е подобрена инфраструктурата, а 320 нови LED осветителни тела замениха старите лампи по улиците на селото.

- РЕКЛАМА -

Една от най-разбитите пътни отсечки в селото вече с нов асфалт –това е улица „9-та“. Част от бордюрите са подменени, а за да се осигури добро отводняване, от едната страна улицата беше изпълнена  с пътни ивици.

С обновен вид е улица „15-та“. Половината е с подменена асфалтова настилка, положени са около 60 метра нови пътни ивици, а останалата част от уличното трасе е ремонтирано чрез пренареждане на съществуващата настилка. Възстановена е и съществуваща подпорна стена на улицата. Изградена е и подпорна стена за безопасност на детската площадка в центъра на селото. След текущ ремонт е улица „3-та“, а по улиците „1-ва“ и „2-ра“ са поставени пътни неравности за ограничение на скоростта.

По време на първия мандат на Михайлов беше ремонтиран и пътят от края на Първенец до края на село Храбрино, обслужващ и високопланинските села от община „Родопи“. Жителите чакат този път повече от десетилетие.

Павел Михайлов се кандидатира за втори мандат, след като първият му бе определен за най-добрия в категорията за средна община в конкурса „Кмет на годината”.

Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Агнешка чорба за Великден

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ агнешки дреболии - 500 г дроб и чревца пресен лук - 3 стръка моркови - 1 бр. олио - 3 - 4…

Започват проверки на храните преди Великден

Агенцията по храните тръгва на проверки преди великденските празници. Инспекторите ще следят за качеството на всичко това, което бихме сложили…

Най-сексуалната жена на 2010-а

Кристина Хендрикс (1975) е определена от читателите на „Ескуаър“ за най-сексуалната жена в света през 2010, както и за най-красивата…

Непотъващата Кейт Уинслет…

… на 40 се снима за „Ескуайър“ (2015). Същата година позира на корицата и на „Стийв Джобс“ магазин. Но се…

Линда Лавлейс, дълбокото гърло

Линда Лавлейс (1949) взриви Америка и света с филма „Дълбокото гърло“ (1972), а лентата изуми дори Хю Хефнър, издателя на…

- РЕКЛАМА -