Ден на отворените врати в Музея на авиацията

MyRodopi 1k 

На 6 май (понеделник) от 10 до 16.30 часа Музеят на авиацията в Крумово ще отбележи Деня на храбростта и Празника на Българската армия с вход свободен, безплатен музеен тур и активности за деца.

В деня на отворени врети гостите на Музея ще имат възможността да разгледат постоянната вътрешна и външна експозиция, както и най-новата изложба „Пътят към звездите“, посветена на 45-ата годишнина от полета на първия български космонавт Георги Иванов, с който България става шестата космическа държава в света.

За най- любознателните посетители от 11 часа. започва тематичен тур, който представя знаковите експонати от авиационната история на България.

През целия ден най-малките гости на Музея ще се забавляват с любимата им образователна игра „Летец – откривател“, която ще предизвика техния състезателния дух и ще ги запознае с елементи от конструкцията на самолетите и вертолетите от външната експозиция.

- РЕКЛАМА -

За тези, които обичат да рисуват, е обособен специален кът, в който да могат да се изявят с тематични рисунки, посветени на Празника на Българската армия.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

- РЕКЛАМА -