„Родопи“ обявява конкурс за рисунка за Деня на Земята

MyRodopi 1.5k 

Конкурс за рисунка под мотото „Планетата срещу пластмасата“ обявява община „Родопи“.

Поводът за инициативата е Международният ден на Земята – 22 април.

Участници в конкурса могат да бъдат всички деца и младежи от общинските училища и детските градини на територията на населените места. Те ще бъдат разделени в три възрастови групи – деца от 3 и 4 група в детските градини, ученици от I до IV клас и ученици от V до VII клас.

Форматът на рисунката трябва да бъде А3, а техниката на рисуване е по избор на участниците. Всяка рисунка трябва да бъде придружена с кратко описание на отделен лист.

- РЕКЛАМА -

Рисунките ще се приемат до 20 април в сградата на община „Родопи“ от отдел „ Образование, култура, социални дейности, здравеопазване, спорт и туризъм“. Участниците трябва да посочат три имена, възраст, учебно заведение и координати на педагога, с когото са работили.

https://rodopi.bg/…/2024/03/Reglament_Den.zem_._03.2024.pdf

Тричленно жури ще определи най-добрите рисунки в трите възрастови групи. Отличените участници на първо, второ и трето място ще получат интересни предметни награди от кмета на община „Родопи“ Павел Михайлов. Всички деца ще получат грамота за участие.

Наградените рисунки ще бъдат включени в обща изложба, която ще бъде подредена във фоайето на 3-тия етаж в сградата на община „Родопи“.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Ромката Риана няма против мангана…

... в Брестовица. И на Барбадос водата същата.

Засаждане и грижи за мушкатото

Мушкатото е едно от най-популярните цъфтящи растения за лехите в градината и летния оазис на балкона у дома. И за…

Доброволче от Храбрино даде пример на чичовците

Благодаря на всички доброволци, включили се в почистването на речното корито около чешмичката в Храбрино. Поздравления за най-малкия и трудолюбив…

Манганът в Брестовица тече по националните телевизии

Сдружение "Живот за Брестовица" и кметство Брестовица призовават жителите на селото да излязат на площада тазисряда в 7 сутринта, когато…

Футболист на „Гигант“ извади рамо преди мача с Марково

Още проблеми се струпаха на главата на старши треньора на Гигант (Съединение) Манол Георгиев преди мача със Сокол (Марково) тази…

- РЕКЛАМА -