Нова спортна площадка в Устина

MyRodopi 1.4k 
Старт на строежа на нова спортна площадка в Устина дадоха селската кметица Ренгинар Мустафова и кметът на „Родопи“ Павел Михайлов.
Ще бъдат разположени комбинирано игрище за мини футбол, баскетбол и фитнес на открито. Те ще бъдат в двора на спортната зала в селото.
Спортните игрища ще бъдат със специализирана спортна настилка. Ще се изгради осветление – 4 стълба по 4 метра. Ще има и видеонаблюдение, което ще дари фирмата-изпълнител на обекта.
Спортното съоръжение е част от големия проект на община „Родопи“, финансиран по ДФЗ, по който бяха изградени 8 детски площадки и зоната за спорт в Устина.
В бюджета за тази година сме предвидили цялостно саниране и изграждане на фотоволтаична инсталация на сградата на спортната зала, коментира Михайлов.
Така ще се оформи красив спортен комплекс и ще се подобри достъпа на населението до спортните съоръжения.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Украинците свалиха още един Су-25

Ден преди това военнослужещи от 110-а бригада вече свалиха един вражески самолет Су-25*, а днес отново се отличиха с точен…

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

- РЕКЛАМА -