Нова яслена група „Слънчо“ в Златитрап

MyRodopi 845 

23 януари се оказа специален за село Златитрап. Поводът беше откриването на новата детска яслена група „Слънчо“ към ДГ „Първи юни“. Яслената група е със спално помещение, занималня и санитарен възел.

След кратка церемония лентата на новото детско заведение преряза кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов, заедно с кмета на селото Светослава Томова. Специалният повод уважиха още заместник-кметовете Емилия Иванова и Рени Караилиева.

„ Ремонтът на помещенията започна в края на миналия мандат. Щастлив съм да съм сред вас в този момент, за да изживея емоцията на този празник и да видя, трудът, енергията и емоцията на много хора се случи. Винаги съм подчертавал колко са важни детските заведения. Пожелавам да бъдем заедно, да бъдем усмихнати и да бъдем доволни от постигнатото!“, каза кметът Павел Михайлов.

Благодарност към общината, че успя да реализира този проект отправи и кметът на село Златитрап Светослава Томова.

- РЕКЛАМА -

„Детската градина на село Златитрап винаги е била образцова. Нека се множат децата в село Златитрап, за да бъде пълна яслената група! Успешен старт на новата яслена група „Слънчо“ към ДГ „Първи юни“ село Златитрап“, пожела и кметът на селото Светослава Томова.

След официалната церемония по отриването отец Ерм отслужи тържествен водосвет. А кметът Павел Михайлов получи специална изненада с посланието на детското заведение „У всяко дете има слънце – нека му позволим да свети!“.

Детската ясла в село Златитрап е възстановена след повече от 30 години.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Така се чества Деня на земята в Кричим

22 април - ДЕН НА ЗЕМЯТА 2024 в СУ "П. Р. Славейков", гр. Кричим ЗАЕДНО можем повече! Браво!

Павле Михайлов с трети клас от Браниполе

Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов посрещна учениците от трети клас на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Браниполе.…

Асфалтираха „Индже войвода“ в Цалапица

Улица „Индже войвода“ в Цалапица е с нов асфалт и тротоарна настилка, хвали се кметът на "Родопи" Павле Михайлов. Според…

Две важни съобщения за Марково

Кметството на село Марково уведомява жителите, че във връзка с изграждането на Колектор I на канализацията кръстовището пред ресторант Двата ореха…

Те изчистиха коритото на река Девинска

В Девин се проведе ежегодната акция по почистването на градската част на река Девинска, организирана от Община Девин, Клуб по…