Златна статуетка за община „Родопи“

MyRodopi 1.3k 
Община „Родопи“ е победител в категория „Малка община с принос в развитието на бизнеса“ на X-то издание на престижните годишни награди Balkan Business Awards 2024.
Категорията отличава усилията на местната власт в подпомагане и създаване на реални условия за развитие на регионалната икономика и бизнеса. На събитието присъстваха кметът на „Родопи“ Павел Михайлов и зам. кметът Емилия Иванова.
Наградата е поредната оценка за нашата работа за изграждане на добра инфраструктура и за благоустрояване на всички селища на територия на общината с участието и в подкрепа на местния бизнес.
„Родопи“ е една от най-динамично развиващите се общини в страната и paзпoлaгa c вcичĸи пpeдпocтaвĸи дa зaщити пoзициитe cи ĸaтo peгиoн c виcoĸa cтeпeн нa paстеж.
Това ни задължава да сме постоянни, устойчиви, целеустремени и да надграждаме постигнатите резултати, коментира Михайлов.
Конкурсът, който отличи значимите бизнес постижения на Балканите, с принос за устойчивото развитие на бизнеса в регионите, бе организиран от Global Media и VIP COMMUNICATION PR – част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

- РЕКЛАМА -