Да поздравим Найо за най-добрата възможна кампания

Антон Баев 4.3k 

Повече от това главният пиар на ПП Найо Тицин не можеше да стори за сглобката ПП-ДБ.

Ето малко от грубите му грешки:
Антикампания срещу ГЕРБ-СДС и ДПС. Абсолютно безсмислено, ПП-ДБ не може да вземе и един сипматизант от двете формации, а трудно ще убеди, че причина за провала, както сами признаха, на 10-месечното си управление, за което твърдо държаха да не е в коалиция (това, разбира се, значи еднолично) не са те самите.
Антикампания срещу политически фигури, които са във възходящ тренд, на фона на минимизираните собствени – в низходящ.
Пълно неглижиране на т.нар. преливащ се електорат – гласувалите преди три години за ИТН се люшнаха към ПП, обаче ПП, вероятно по съветите на Найо, ги остракира.
Обяснения в стил „Ние искахме, но не ни позволиха“ на фона на цялата изпълнителна власт в ръцете на ПП-ДБ за пълни 10 месеца е грешен ход.
Слизане на ниво улично говорене, демонстрирано от двойката Петков – Денков в допълнение с хистеричното сопрано на Лена, съвсем разколебава и без това усъмнилия се в сглобката ПП-ДБ електорат на градската десница.
ПП-ДБ мълча като партизанин на разпит относно „Възраждане“, БСП, Солидарна България, Левицата и който си помислите в лявото пространство по време на цялата си кампания.
ПП-ДБ не разпозна малкия в дясно, но пък с немалка подкрепа поне в София – „Синя България“, и не й подаде ръка.
В последна сметка врагове за ПП-ДБ, също по съветите на Найо, се оказаха всички ясно дефинирали се като проевропейски, проНАТО партии и коалиции у нас.
Така Найо зафучи ПП-ДБ изцяло вляво. Там обаче няма как да са добре приети (особено ДБ, ако, разбира се, не са се видоизменили).
Какво можеше да направи Найо?
Стигаше дори само да не бе правил по-горните капитални глупости.
А сега може да загасите телевизорите до неделя.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Петдесетница е

Днес отбелязваме Петдесетница – Рожденият ден на Христовата църква или Ден на Света троица. Един от най-великите християнски празници, утвърдил…

Вампирката Аня Тейлър-Джой е тайно…

… омъжена близо две години за най-добрия си, по думите й, приятел – музиканта Малкълм Макрей. Това се случва на…

Джун Палмър е един от най-известните голи…

… модели в Англия през 60-те години на миналия век. Родена през 1940 в Лондон, започва кариерата си като топлес…

Линдзи Уагнър освен актриса е и писател

Линдзи Уагнер е американска актриса, носителка на награда Еми през 1977 г. за телевизионния сериал „Бионична жена“. Има и две номинации за Златен…

Кейт Буш първа ползва трио „Българка“…

… в края на 80-те години на миналия век и става първата западна музикантка, интегрирала българска народна музика в песните…

- РЕКЛАМА -