Деби Хари – русата икона на 80-те

MyRodopi 1.4k 

Деби Хари (1945) има връзка с китариста на „Блонди“ Крис Стайн, самата тя от края на 70-те и 80-те е част от първата ню уейв група. Двойката се разделя през 1987 г.

През 2011 г. Хари обявява, че и тя, и Стайн са употребявали наркотици по време на връзката си и че са прекарали известно време в рехабилитационна клиника.

Хари е кръстница на двете дъщери на Стайн от последващ брак.

През 2014 г. Хари разкрива, че в младостта си е имала няколко връзки с жени.

- РЕКЛАМА -

В мемоарите си от 2019 г., Face It: A Memoir, Хари разказва, че е била изнасилена по време на кражба с взлом в дома, който е споделяла със Стайн.

Пише и че в началото на 70-те години на миналия век серийният убиец Тед Бънди я примамил в колата си в Ню Йорк, но тя избягала.

Описанието на Хари за бялото превозно средство, изстъргано отвътре и без дръжката на вратата на пътника, съвпада с фолксвагена от 1968 г., каран от Бънди, но властите приемат версията, че по това време той е бил във Флорида.

Тръгва в киното през 80-те и се снима до края на 90-те

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

- РЕКЛАМА -