Каква драма с Катлийн Търнър!

MyRodopi 1.1k 

Катлийн Търнър, родена през 1954 г., е една от звездите на 80-те с филми като „Жарки тела“, „Войната на семейство Роуз“, „Романс за камъка“ и др., но през 1992 г. всичко се срива, след като тя е диагностицирана с ревматоиден артрит.

По това време тя няма друг избор, освен да запази болестта си в тайна, защото в противен случай никой не би я наел. Минават години на безкрайни битки с болка и страх от бъдещето, а междувременно хората започват да критикуват външния ѝ вид.

„Наричаха ме пияница и ми казваха ужасни неща за начина, по който изглеждах. Беше толкова жестоко“, споделя актрисата.

Хората често омаловажават автоимунни заболявания, които не са животозастрашаващи. Катлийн Търнър обаче е сред първите звезди, които признават, че диагнозата може да не я е убила, но е убила начина ѝ на живот.

- РЕКЛАМА -

Лекарствата, които приема, я карат да напълнява, а медиите критикуват външния ѝ вид.

Макар никога да не се е защитавала публично, слуховете се отразяват на психическото ѝ здраве, а тя започна да се обръща към алкохола. Актрисата влиза в рехабилитационен център през 2002 г.

Между 1984 до 2007 г. Търнър е женена за предприемача Джей Вайс, а двойката има дъщеря на име Рейчъл Ан Вайс, която се занимава с музика. Въпреки раздялата си, Търнър и Вайс остават приятели.

Освен че озвучава подкаст сериали, през последните години можем да я гледаме в телевизионните сериали „Методът „Комински“ и „Водопроводчиците от Белия дом“, както и във филми, сред които комедията „Наследството“ и романтичната драма “The Swearing Jar”.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

„Родопи“ се побратими с Барчелона Поцо ди Гото

Заместник-кметът на община „Родопи“ Емилия Иванова подписа споразумение за сътрудничество с кмета на италианската община Барчелона Поцо ди Гото адв.…

Снежнобял елен в Белица

Рядко срещан снежнобял елен-лопатар беше заснет край Белица от инж. Цветомир Цолов. Снимки и видео на албиноса е направил фотографът,…

Ретро влак по теснолинейката и през август

След успешно стартиралите съботно-неделни атракционни влакове по теснолинейката през юли, композицията с ретро вагоните ще се движи в Пиринския край…

Илинденски събор в Руен

Традиционният Илинденски събор в село Руен бе открит от кмета на селото Здравко Куманов в присъствието на кмета на община…

Вижте как събират пари за вода на Върховръх

Вилна зона Върховръх - който не плати, остава без вода

- РЕКЛАМА -