Кирил, кто тебе продает таблетки? Кому вы служите?

Венцислав Христов 1.3k 

Заложник ли е Кирил Петков на агента на Първо главно Тенто?

Новият политически проект на Държавна сигурност – Продължаваме Промяната, сменя дребни агенти-семкаджии, а не чисти едрите риби в подмолите си.Както Plovdiv-online, сайтът на пловдивчани, разкри – Кирил Петков става милионер благодарение на ексклузивния си дистрибутор на хапчетата си в България Владимир Жеглов, секретен агент Тенто към Първо главно управление на ДС, съветник на бившия премиер Жан Виденов по икономика, в борда на директорите на портала Дир.бг с Моника Станишева, съпруга на Сергей Станишев.Жеглов е от близкото обкръжение на сегашния президент Румен Радев, от което е и бащата на Киро Харварда – емигранта в Канада, Петко Петков.Тенто е завършил през 1986-та школата на КПСС в Москва. Година по-рано се жени за съветската гражданка Марина Алексеевна. Секретен сътрудник на Първо главно на ДС – външнополитическо разузнаване.Петков-младши мълчи като новобранец на лоста за бизнесвръзките си със секретния агент на ДС и високопоставен политик от началото на 90-те Владимир Жеглов.Вместо това се заел с Асен Василев да чисти ПП ПП (Петко Петков прави партия) от дребни семки като Васил Събев, Ерджан Ахмед и Тома Томов заради агентурно минало, за което те самите не знаели.Триото заявило, че никога не е служило на репресивния апарат на комунистическия режим, а двама от него били силно изненадани да видят имената си в списък на Комисията по досиетата.Въпреки това тримата единодушно решили да се оттеглят от предизборната надпревара като кандидат-депутати и евентуални министри на „Петко Петков прави партия“.А Киро Харварда ще скъса ли договора с ексклузивния си дистрибутор на хапчета, благодарение и на който е милионер, Владимир Жеглов?Или ще остане заложник на човека, направил го милионер от нищото?

Както съобщихме в предишните части на разследването си, опитът ни да закупим от хапчета на Петков от Острова остана безуспешен поради отказ на дистрибутора във Великобритания kalin@proviotic.com да отговори на запитването ни. С компанията на агент Тенто за България обаче проблем няма. Няма и никаква следа дали Опра Уинфри пие от хапчетата на Кирил Петков, както той тръби.

източник

- РЕКЛАМА -
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Продава панорамни парцели 6-800м2 под Белащица

кодг 61645. Парцели УПИ от 600-800м2, в микрорайон за 20 жилищни имота между Белащица и Марково. Парцелите ще са за…

Вилните зони на Храбрино – на сухо

Във вилните зони на Храбрино ту има, ту няма вода, лошото е, че няма никаква яснота кога и за колко…

Волейболистките ни до 18 – еврошампион!

Националният отбор на България по волейбол за девойки до 18 години стана европейски шампион. Във финала на шампионата в Румъния…

4 общини събраха над 19 хил. лв. за мъж от Лъки

Над 19 хиляди лева събраха хора от четири родопски общини - Лъки, Чепеларе, Мадан и Златоград за лечението на Кадир…

Два дни младежки фест в Чепеларе

Заповядайте на "ТУКА Е ТАКА ФЕСТ" на 3 и 4 август в Градския парк на Чепеларе. Младежкият двудневен фест ви…

- РЕКЛАМА -