Петиция за връщането на ген. Залужни?

Статия в Уошингтън Поуст - Свалянето на Залужни - операция на Кремъл.

Анализ от Юрий Швец, бивш офицер от КГБ, живеещ и работещ в САЩ.

Ако не беше името на Катрин Белтън /уважаван ам. журналист бел. на ред./, щях да реша, че това е груба инсинуация. Те го уволниха /Залужни/,по простата причина, че спря контраофанзива. Те бяха объркани от невероятните победи и постижения на бойното поле под ръководството на генерал Залужни. Президентът Зеленски се рекламираше на международната арена, бурни аплодисменти, ръкостискане в Конгреса! Всичко вървеше добре! Но започна забавяне и дойде време да сподели тази отговорност. И в този момент се появява тази статия за това, че ген. Заложни е уж следващият президент на Украйна.
Близкото окръжение на президента от ОП на Ярмак му е казало – тук ви дишат във врата. Като се вземе предвид състезателният характер на Владимир Зеленски оттам започна всичко! Никакъв олигарх от Кремъл, никакви ботове, никакви статии във Facebook не играят никаква роля в този въпрос. Т.е. смисълът на статията е в това, на първо място, да покрие „задника“ на хората на самия връх около Зеленски.

Съгласно статията се споменават документи от спецслужбите. Как се е сдобила с тях? Напълно ясно е, че довереник на европейското разузнаване е пуснал информацията. Като грешка от вътрешна кореспонденция. Нещо като действие на Зорге и Щирлиц?!? Целта на това събитие е „главната къртица“ на руснаците в Киев до президента да бъде скрит.

Според американски източници преди няколко месеца се случва разцепление, което трябва да приключи. Говореха за уволнението на един от най-висшите генерали… Е, случи се, тоест резидентът изпълни задачата си. Трябва да си идиот, за да мислиш, че това, което направиха, ще донесе положителен резултат. Те слагат нови хора на тези позиции, и си мислят, че те ще отидат на смърт вярвайки в победата. Не става! Да спечелиш война срещу генерали. Дори и да са орки, те са завършили академията. За разлика от Свирски,който не е независим. Той стана главнокомандващ благодарение на факта, че през всичките предходни 2 години стриктно изпълняваше инструкциите на ОП /Офисът на президента/ и Ермак.
Това не е резултат от гигантска работа на спецслужбите на Кремъл. Това е резултат от системна активна мащабна работа под ръководството на Ермак. Още от началото на войната.
Резултатите от тази подривна работа не е просто уволнението на генерал Залужни. Те обезглавиха целия военен елит на страната. Позовавайки се на американски експерти, когато възникнаха проблеми с контранастъплението се оказа, че има проблем. И той е, че в Украйна няма генерали, които да имат опит в ръководенето на големи бойни формирования. От армейски мащаб и повече.
По време на Втората световна война, генералите се учеха Сталинградската операция. Генералите на ВСУ се учат от февруари достатъчно и научиха! В това време всички те се премахват и на тяхно място се поставят тези, които дори нямат такъв опит. Това е саботаж, дори Сталин не е направил това, ръководен от интересите на държавата, а не личните си амбиции.
Цялата операция със статията е операция на Кремъл. По-скоро тази статия е начин да се прикрие ръководството на петата й колона, ръководителя на резидентурата в Украйна. А от страна на ОП и резидента – това е да се прикрие позицията им. Защо повтарям, защото цялата тази операция е планирана, за да прикрие резидентурата в ОП на Зеленски.

- РЕКЛАМА -

Ако уволнението на генерал Залужни е резултат от операция на специални служби на Кремъл, а сега се е развила катастрофална ситуация, както пишат някои публикации в Америка. Очвидно трябва да бъде върнат ген. Залужни.

Мои умни зрители пишат, че имаме нужда от петиция. Моля, адвокати, ако познавате, също депутатите и просто уважавани хора, нека напишат петиция. Да я публикуват на сайта на Офиса на президента и ние всички ще се присъединим, така че цялото население на Украйна да подпише тази петиция.
Цялото видео на линка

Етикети:
Сподели
2 Коментара

Последни

Пустите копейки станали московци

Пустите копейки на "Възраждане", БСП и ИТН внасяли вот на недоверие към служебния кабинет. Най-добре да го внесат в Конституционния…

4 г. не можеше, а за 4 ч. може! Водата в Брестовица!

4 години кметът на община "Родопи" Павел Михайлов не можеше да оправи с държавата проблема с мангановата вода в Брестовица,…

Над 1,8 млн. туристи от началото на зимния сезон

Отбелязваме ръст от 29% на туристи от Турция За периода 1 декември 2023 г. – 25 март 2024 г., регистрациите…

Кели Брук с перфектните форми на ХХI в.

Британският модел и актриса Кели Брук (44) се оказва с перфектните форми, според изследване на американски учени от университета в…

„Тайната вечеря на дяков Левски“ в Перущица

Театрално-музикален център Кърджали кани на представление по пиесата на Стефан Цанев "Тайната вечеря на дяков Левски" в читалището в Перущица.…

- РЕКЛАМА -