Порнокралицата Трейси Лордс взривява…

MyRodopi 1.2k 

една от най-печелившите индустрии през 80-те години на ХХ в. с невероятен скандал.

Родената през 1968 г. русокоска не само успява да се превърне в звезда, но създава собствена продуцентска компания, пише сценарии за филмите си и с две думи жъне огромен успех в кариерата, която сама си избира… до една неделна утрин през 1986 г., когато трима федерални агенти нахълтват в апартамента й в Редондо Бийч, Калифорния.

Оказва се, че през последните три години от кариерата й преди да я надушат властите, Трейси Лордс е била непълнолетна, като е започнала да се труди в този специфичен бранш едва на 15 години.

Вследствие на това шокиращо откритие огромни неприятности се струпват върху цялата порноиндустрия.

- РЕКЛАМА -

През май 1986 г. млада жена от Редондо Бийч е събудена в 4:30 ч. от трима мъже нахлули в спалнята й.

Тя е облечена само в тениска на „Металика“ и главата й още тежи от предишната вечер. Но дори през кокаиновия махмурлук успява да прочете големите златни букви на якетата им: ФБР.

Опитва се да си спомни къде е скрила дрогата.

Но ФБР не са тук заради наркотиците. Става дума за секс.

Един от агентите казва: „Знаем коя си, Нора. Тук сме, за да ти помогнем. Но първо, ти ще помогнеш на нас.“

Нейното рождено име наистина е Нора Кузма. Но тя е по-добре известна като Трейси Лордс, господстващата принцеса на американския порносвят. Според изчисленията на ФБР тя е участвала в 77 порно филма през последните три години. Което не е проблем за жена, навършила пълнолетие.

Но Лордс празнува 18-та си годишнина само няколко дни преди нахълтването на ФБР и властите разполагат с информацията, че е започнала порно кариерата си едва на 15 години. Само за няколко седмици Трейси Лордс попада в центъра на грандиозен общодържавен скандал, раздухан по първите страници на вестниците.

За някои американци тя се превръща в символ на разврата и ярък пример за падението на националните нрави. Политиците се заричат, че ще накажат лицата, възползвали се от нея и че ще прокарат нови закони за закрила на невинните деца от сексуална експлоатация.

Президентът Роналд Рейгън и министърът на правосъдието Едуин Мийс превръщат Лордс в център на своя колеблив поход срещу безнравствеността. Използват нейния случай като трамплин за промени във федералните закони, на които порнобизнеса се подчинява и до днес.

Кината и магазините са принудени да изтеглят от продажба целия труд на Лордс – заглавия като Тези млади момичета“, „Обичаме да дразним“, „Ню уейв мръсници“, „Обучението на Манди“ и „Лоши момичета ІІІ“.

Тя изпада в немилост пред порноиндустрията. Филмовите продуценти и актьори подемат жлъчна атака срещу нея и я описват като ранно съзряла и копнееща за секс професионалистка. Според техните думи тя не е толкова невинна – нищо, че е на петнайсет.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Затварят пътя Брестовица – Златитрап

Отсечката ще остане затворена за движение само днес, заради авариен ремонт. Ремонтните дейности ще бъдат извършени от Агенция "Пътна инфраструктура".…

Пловдивски полицай дърпа 3 локомотива в Златитрап

Най-силният българин - пловдивският полицай Мариян Димитров, ще се опита да постави нов рекорд като издърпа три закачени един за…

Милошев на среща с екскурзоводите

Министърът на туризма Евтим Милошев проведе официална среща със сдруженията на екскурзоводите, във връзка със съществуващата регулаторна рамка, която определя…

Ароматен домашен студен чай с праскови

Необходими продукти: 200 г захар 5 зрели праскови, 4 нарязани на парчета, а последната - на резени за сервиране 4…

Спортен празник в Куклен на новото игрище

Със спортен празник и футбол на малки врати в Куклен откриват модерно спортно игрище днес от 17:30 ч. С демонстрация…

- РЕКЛАМА -