Супермоделът Кристи Бринкли с рак на кожата

MyRodopi 1.2k 

70-годишният супермодел Кристи Бринкли е диагностицирана с рак на кожата. В профила си в Инстаграм, че е претърпяла операция за премахването на карцином, след като е забелязала „малка точка“ на лицето си.

Русата красавица, чиято модна кариера започва още през 70-те години на миналия век, сподели, че лекар е открил „базално-клетъчен карцином“ на лицето ѝ при рутинен преглед. Тя публикува снимки на раната след отстраняването на рака, като призова феновете да проверяват телата си редовно за всякакви аномалии и да не пропускат посещенията при лекаря.

Кристи Бринкли придружавала една от дъщерите си на рутинен преглед, когато помолила лекар да погледне „малката точка“ на лицето ѝ.

Снимките от манипулацията бяха придружени с обяснение как се е стигнало до тук и с горещ съвет никой да не бави прегледите си. Ето какво написа тя:

- РЕКЛАМА -

„Добрата новина за мен е, че хванахме базоцелуларния карцином рано. И имах страхотни лекари, които отстраниха рака и ме зашиха до съвършенство като висша мода на Диор.

Добрата новина за теб е, че всичко това може да се избегне, като се предпазваш старателно от слънцето! Малко късно станах сериозна, така че сега вече ще се мажа със слънцезащитен фактор 30, ще нанасям отново при нужда, ще нося дълги ръкави и широкопола шапка.

И ще си правя редовни прегледи на цялото тяло… това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Имах късмет да открия моята диагноза навреме, защото придружавах една от дъщерите си на преглед… Докторът разглеждаше всяка луничка с лупа… това не беше моя преглед, така че не исках да казвам нищо, но в самия край попитах дали може да погледне само една малка точица, която усещах, докато нанасях фон дьо тена си. Той погледна и веднага разбра, че има нужда от биопсия! Направи я тогава и там! Така че си осигурете спокойствие, като си запишете час за преглед днес. И се намажете, приятели!“

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Петдесетница е

Днес отбелязваме Петдесетница – Рожденият ден на Христовата църква или Ден на Света троица. Един от най-великите християнски празници, утвърдил…

Вампирката Аня Тейлър-Джой е тайно…

… омъжена близо две години за най-добрия си, по думите й, приятел – музиканта Малкълм Макрей. Това се случва на…

Джун Палмър е един от най-известните голи…

… модели в Англия през 60-те години на миналия век. Родена през 1940 в Лондон, започва кариерата си като топлес…

Линдзи Уагнър освен актриса е и писател

Линдзи Уагнер е американска актриса, носителка на награда Еми през 1977 г. за телевизионния сериал „Бионична жена“. Има и две номинации за Златен…

Кейт Буш първа ползва трио „Българка“…

… в края на 80-те години на миналия век и става първата западна музикантка, интегрирала българска народна музика в песните…

- РЕКЛАМА -