Зарица награди Марко Одермат

MyRodopi 1.3k 

Министърът на туризма Зарица Динкова награди победителят на Световната купа по ски в Банско – Марко Одермат. Хиляди фенове на зимните спортове са в Банско, за да подкрепят родния и световен ски елит.

„Провеждането на стартовете от Световната купа по ски в Банско е изключително признание за зимния ни туризъм и доказателство, че инвестициите и положените усилия за развитието на зимните спортове са високо оценени“, каза министър Динкова.

По време на официалната церемония по награждаване министър Динкова подчерта, че събития като Световната купа по ски в Банско и Световната купа по сноуборд в Пампорово са от изключително голямо имиджово значение за страната ни и зимните ни курорти. „Горда съм от факта, че 100 млн. телевизионни зрители в цял свят ще видят прекрасните условия за зимни спортове в Банско“, подчерта Зарица Динкова.

Министърът на туризма отправи благодарности към всички участници, организатори и спонсори, като за пореден път подчерта ангажимента на правителството към развитието на спорта и туризма в България. „Използвам момента, за да поздравя и организаторите на днешния зимен празник – Българската федерация по ски, която тази година чества и своята 100-годишнина“, каза още министърът на туризма.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Два дни йога за дами в село Здравец

На 24.02(събота) от 8.30 ч. и от 17.30 ч. и на 25.02(неделя) от 8.30 ч. ще се проведе Йога практика

Търсят готвач за „Юговското ханче“

Ресторант “Юговско ханче”, на разклона за Лъки и Чепеларе по пътя Пловдив - Смолян, търси да назначи готвач. За информация:

Монография за с. Балкан махала и Лъки

Екип от учени родоповеди, членове на Асоциация "Онгъл", участва в подготовката за издаване на монографията на краеведа Петър Г. Петров

Тимът на Чепеларе в Shell Eco-Marathon

"Арексим инженериннг" за поредна година подкрепя Отборът на ПГ СГСТ Никола Вапцаров Чепеларе в Shell Eco Marathon . Амбициозната цел

Последни два старта на Радо Янков за сезона

Тази събота (24.02) и неделя (25.02) ще се проведат последните два за сезона в дисциплината паралелен гигантски слалом! Стискаме палци