Безплатни лифтове на Пампорово за учениците от Чепеларе

MyRodopi 800 
👉Съгласно подписано споразумение във връзка с инициативата на Община Чепеларе „Спортът – начин на живот“, и по нейно искане, „ПАМПОРОВО” АД предоставя безвъзмездно, в ски зоната на к.к. Пампорово, следните ски услуги на ученици, на възраст от 7 години до 18 години, обучаващи се в училищата на територията на община Чепеларе, както и на техни отговорници – възпитатели, или учители, а именно: транспортиране на учениците и придружаващите ги отговорници – възпитатели или учители с всички лифтове и съоръжения на територията на курорта до края на сезон зима 2023/2024 г.
📌Учениците и техните отговорници – възпитатели или учители, ще ползват безплатно всички лифтове и съоръжения на територията на к.к. Пампорово срещу издадена от Туристически Информационен Център град Чепеларе поименна карта, съдържаща идентификационен номер, наименованието на училището, трите имена и ЕГН на ученика/отговорника, който ще я ползва. Родителите трябва да попълнят декларация за издаване на карта и да се запознаят с инструкциите за безопасно използване на лифтовете и съоръженията, както и всички останали услуги предлагани от “Пампорово” АД в курорта.
❗️❗️❗️ЕДИНСТВЕНО ОТ КАСАТА НА СКИ-ЗОНА СТУДЕНЕЦ ЩЕ БЪДАТ ИЗДАВАНИ КАРТИТЕ ЗА ЛИФТОВЕТЕ И СЪОРЪЖЕНИЯТА В ПАМПОРОВО.
📋Списъците на записалите се желаещи да се възползват от предоставената възможност за безплатно ползване на съоръженията се изготвят в ТИЦ. Към всеки списък на учениците от отделните училища следва да има най-малко двама отговорници – възпитатели, или учители, които ще се грижат за безопасността на учениците по време на ползване на съоръженията.
❗️УЧЕНИЦИТЕ МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ ЛИФТОВЕТЕ СЪС СВОИТЕ РОДИТЕЛИ, КАТО САМО РОДИТЕЛИТЕ ЗАПЛАЩАТ СВОИТЕ КАРТИ ЗА СЪОРЪЖЕНИЯТА.
💳При ползване на лифтовите съоръжения, учениците/ отговорниците се задължават да предоставят за проверка издадената от Община Чепеларе карта, заедно с ученическата/личната си карта на проверяващите органи и лицата, опериращи с лифтовите съоръжения и работещи за “ПАМПОРОВО”АД.
📍„ПАМПОРОВО” АД и ОБЩИНА ЧЕПЕЛАРЕ не носят отговорност и нямат задължение да правят за своя сметка и да предоставят на учениците/ отговорниците, ползващи услугите в ски зоната на курортен комплекс Пампорово, застраховки със застрахователно покритие на основните рискове. Това означава, че в случай на инцидент на пистата учениците отговорниците няма да могат да разчитат на безплатна помощ от страна на планинската спасителна служба /ПСС/, освен ако по инициатива на родителите на учениците или техните отговорници е била сключена индивидуална застраховка с такова застрахователно покритие.
❗️ОБЩИНА ЧЕПЕЛАРЕ апелира да бъдат сключени индивидуални застраховки за учениците и учителите, които ще ги придружават! В регулярната цена на лифт картите за родителите е включено това покритие.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Куче акита нахапа мъж в Белащица

Куче от породата акита е нахапало човек в Белащица, алармира в мрежата Теодор Читаков. Според него кучето е домашно, но…

Екскурзовод благодари на община Лъки

Ивайло Мирчев, екскурзовод, благодари сърдечно за перфектното обслужване, което е получил в община Лъки. Ето поста му в социалната мрежа:…

Лъки два дни с прекъсвания на тока

Общинска администрация- Лъки уведомява, че на 29.04.2024г. /понеделник/ и 30.04.2024 г. /вторник/ поради профилактични ремонтни дейности по електросъоръжения ще бъде…

Агнешка чорба за Великден

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ агнешки дреболии - 500 г дроб и чревца пресен лук - 3 стръка моркови - 1 бр. олио - 3 - 4…

Започват проверки на храните преди Великден

Агенцията по храните тръгва на проверки преди великденските празници. Инспекторите ще следят за качеството на всичко това, което бихме сложили…

- РЕКЛАМА -