Емблемата на Пампорово – Иван Раев, на 100 г.

MyRodopi 1.3k 
Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев честити 100-годишния юбилей на Иван Раев – ечблемата на Пампорово.
Ето пълният адрес до юбиляра:
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАЕВ,
ЧЕСТИТ 100 – ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!
От името на Община Чепеларе и всички наши съграждани сърдечно Ви поздравяваме по случай Вашия забележителен вековен юбилей!
Горди и благодарни сме, че сте наш съгражданин и Ви желаем здраве и спокойствие, за да ни радвате с позитивизма си и още дълги години да бъдете живата легенда на Чепеларе.
Вие сте доказателство за силата на духа и важността на активния начин на живот, защото чистият въздух и ежедневните тренировки доказват как човек може да се зарежда с позитивна енергия и да бъде здрав.
С гордост Ви наричаме „емблемата на Пампорово“, курортът, за съществуването на който Вие имате лични заслуги. Поздравявам Ви за неуморния дух и неугасващото желание, с което до скоро се качвахте на ските ежедневно всяка зима. Ските са символ на връзката Ви с Чепеларе и любовта Ви към зимните спортове.
Освен като отличен скиор и най-възрастният ски инструктор от рекордите на Гинес, Вие сте и добър плувец, който до преди няколко години не пропускаше възможност да се гмурка редовно в Черно море през летните сезони.
Прекланяме се пред любовта Ви към природата и хората, която Ви дава сили да се разхождате из любимата Родопа планина ежедневно и да срещате всеки човек с цвете.
Вашата история и личен пример са вдъхновение за всички нас! Бъдете благословен!
С уважение и най-добри пожелания,
БОРАН ХАДЖИЕВ
Кмет на община Чепеларе
ЕКАТЕРИНА ПЕТРОВА
Председател на Общински съвет Чепеларе
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Снежнобял елен в Белица

Рядко срещан снежнобял елен-лопатар беше заснет край Белица от инж. Цветомир Цолов. Снимки и видео на албиноса е направил фотографът,…

Ретро влак по теснолинейката и през август

След успешно стартиралите съботно-неделни атракционни влакове по теснолинейката през юли, композицията с ретро вагоните ще се движи в Пиринския край…

Илинденски събор в Руен

Традиционният Илинденски събор в село Руен бе открит от кмета на селото Здравко Куманов в присъствието на кмета на община…

Вижте как събират пари за вода на Върховръх

Вилна зона Върховръх - който не плати, остава без вода

Почитаме Света Мария Магдалина

Днес Православната църква почита Света Мария Магдалина (Магдалена). Първа видяла възкръсналия Господ, и първа възвестила с радостните думи: "Христос воскресе!"…

- РЕКЛАМА -