Мария Белчева: Нека Куклен бъде победител!

Албена Иванова 986 

Снощи Куклен бе празник и демонстрация на безрезервната подкрепа на Куклен за Мария Белчева.

Площадът се оказа тесен за хората дошли да засвидетелстват признанието си за свършеното от Мария Белчева през двата и мандата като кмет, и да изразят подкрепата си за нея за трети.

Хората се поздравяваха с „Честит Празник!“.

Кандидатът за кмет на община Куклен представи листата си от общински съветници и кметове, и направи кратък очерк за свършеното през двата мандата и акцентите в програмата за управление.

- РЕКЛАМА -

„Показахме уважение и приемственост към всичко добро постигнатото преди нас. Показахме, че надграждаме. Показахме, че ни е грижа за всеки от вас. Показахме, че защитаваме интересите на община Куклен и интересът на общината винаги е бил над всичко друго.

През последните осем години, заедно с вас следваме пътя за развитието на община Куклен такава, каквато я искаме всички – добро място за живот, сигурно и стабилно, където да създаваме семейства, да отглеждаме децата си и да развиваме бизнес.

Ние ви представихме подробна програма за управление, в която е заложена реална визия за развитието на община Куклен в следващите четири години.

Знаете нашите приоритети- инфраструктура в град Куклен и селата, обновяване старата сграда на училището, нова сграда за детската ясла, екология и озеленяване. Назовавайки всеки един акцент от програмата ни – ние не назоваваме просто кухи фрази. Не просто изреждаме от какво има необходимост Куклен.

Казвайки инфраструктура – ние говорим за конкретни проекти за улици, с които кандидатстваме и начините по които ще ги финансираме – с европейски, държавни или местни средства..

Казвайки водохващания и канализация – говорим за конкретни проекти подадени за финансиране от държавата. Казвайки нова сграда за детски ясли, говорим за конкретен терен, където да бъде изградена и за вече изготвен идеен проект.

Казвайки подновяване старата сграда на училището – говорим за конкретен проект, вече подаден за европейско финансиране.

Казвайки озеленяване – говорим за вече издадени разрешителни за сондаж и реална възможност да пристъпваме към проектиране на нови паркови пространства.

Зад всяко наше предложение стоят необходимите политики, възможности и решения, с които да бъдат изпълнени. Затова проявихме кураж да ви поканим на дебат преди няколко дни. Защото няма какво да крием.

Напротив – искаме в разговор заедно с вас да изведем най-полезното за общината ни и както досега – заедно и в диалог да превръщаме Куклен във все по-добро място за живот“ – подчерта Белчева.

„Ние предлагаме реална, конструктивна, надграждаща визия за това как искаме да се развива нашата община. Защото живеем тук със семействата си и е наша вътрешна отговорност и потребност да го постигаме.

Ние вече сме намерили правилния път и резултатите са налице. Ние не търсим конфликти, а партньорства. Ние не рушим, а надграждаме. Ние не говорим общи приказки, а предлагаме решения.

Затова днес ви призовавам – гласувайте на 29 октомври с бюлетина номер 7! И нека Куклен бъде победител!“ – заключи Мария Белчева, след което даде думата на кандидатите за съветници от листата.

Всеки един от тях подчерта важността на вота и призова гражданите на общината да излязат и да гласуват на 29. октомври, защото от това зависи бъдещето на общината.

След официалната част Белчева отиде да поздрави лично присъстващите на събитието граждани. Заедно с кандидатите за съветници от листата и останаха сред публиката, за да продължат с тях разговорите по теми, които ги интересуват.

„Толкова хора този площад е събирал само на „КукленФест“, коментираха присъстващите.

Свободни места по трибуните нямаше, правостоящи се събираха около сцената, където виртуозите от „ГетсбиБенд“ радваха всички с популярни български и световни хитове.

Дълги хора се извиваха, а когато водещият сложи край на програмата, доброто настроение остана и хората продължиха да стоят на площада.

Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Доли Партън мечтае за Рожен

Доли Партън (1946) – най-голямата певица в историята на кънтрито, със 7 Грами, 10 награди на Асоциацията на американското кънтри,…

Соколите от Марково клъвнаха Асеновец

Сокол (Марково) клъвна гостуващия тим на Асеновец 3:2 в голово зрелище. Мачът бе от 31-ия кръг на Югоизточна трета лига,…

Наградиха 4 от „Аякс“ в Куклен

Кметът на община Куклен връчи грамоти на ученици от СУ “Отец Паисий” за високи спортни постижения през март 2024г. Четирима…

ВиК в Куклен: Не поливайте с питейна вода

„ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ“ ЕООД – Пловдив, предупреждава жителите на община Куклен, че във връзка с настъпване на летния сезон, очертаващото…

Загубена дебитна карта с пин в Кричим

Гергана Тодорова съобщава, че е намерена загубена дебитна карта в аптека Марешки в Кричим. Картата е на името на Надка…

- РЕКЛАМА -