Програма на #3 Куклен фест

MyRodopi 1.3k 

Отново е лято, отново е време за празника на гр. Куклен и третото издание на Регионален събор „КУЛЕН ФЕСТ“.

На 5,6 и 7 юли, централният площад в Куклен ще се превърне в сцена на тридневни празненства. Преди две години община Куклен постави началото на Регионален събор “КУКЛЕН ФЕСТ“, с амбицията и желанието на организаторите да се развива и да стане емблема на община Куклен.

Община Куклен и кметът Мария Белчева кани всички жители и гости на „КУКЛЕН ФЕСТ“ – 5,6 и 7 юли на площада! Посетителите ще се насладят на богата музикална програма, гайдарски състави, алея на занаятите, детски център, игри и забавления за малки и големи, вкусна храна и още много изненади. Градусът на настроението ще вдигат популярни самодейни и професионални оркестри, а за финал – тържествена заря-проверка под ръководството на ген. Явор Матеев.

Третият „КУКЛЕН ФЕСТ“ ще бъде открит подобаващо – с празничен концерт на невероятната НЕЛИНА. Очакват ни три незабравими дни, изпълнени с много настроение, изненади, вкусна храна и срещи с добри приятели! Преди концерта на Нелина любителите на танците ще се насладят на голямата традиционна ХОРОТЕКА.

- РЕКЛАМА -

В съботната вечер ще се насладим на прекрасната музика на орк. Млади тракийци. Огромните кръшни хорà, алеята на занаятите, безплатният детски център, забавленията, вкусната храна и срещите с приятели очакват всички присъстващи. Сдружение „ПАМЕТ И БЪДЕЩЕ“ ще бъде специален гост на „КУКЛЕН ФЕСТ 2024“ с изложба на автентични старинни оръжия.

На 6 и 7 юли от 15:00 до 20:00 ч. ще имаме възможност от близо да се запознаем в детайли с реликви и оръжия, част от българската история. Фолклорен ансамбъл „Родопа“ гр. Смолян – живата легенда на българския фолклор, ще бъде специален гост в третия ден на третия пореден фестивал „КУКЛЕН ФЕСТ 2024“.

Заедно ще се насладим на спектакъла на един от най-обичаните ансамбли в България! В неделя отново ще бъде кулминацията на КукленФест с традиционната заря-проверка. И след приказната заря ще останем заедно с ансамбъл „Родопа“ за голямо празнично хоро.

Организатори – Община Куклен и г-жа Мария Белчева – кмет на Община Куклен

Вход свободен!

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Продава панорамни парцели 6-800м2 под Белащица

кодг 61645. Парцели УПИ от 600-800м2, в микрорайон за 20 жилищни имота между Белащица и Марково. Парцелите ще са за…

Вилните зони на Храбрино – на сухо

Във вилните зони на Храбрино ту има, ту няма вода, лошото е, че няма никаква яснота кога и за колко…

Волейболистките ни до 18 – еврошампион!

Националният отбор на България по волейбол за девойки до 18 години стана европейски шампион. Във финала на шампионата в Румъния…

4 общини събраха над 19 хил. лв. за мъж от Лъки

Над 19 хиляди лева събраха хора от четири родопски общини - Лъки, Чепеларе, Мадан и Златоград за лечението на Кадир…

Два дни младежки фест в Чепеларе

Заповядайте на "ТУКА Е ТАКА ФЕСТ" на 3 и 4 август в Градския парк на Чепеларе. Младежкият двудневен фест ви…

- РЕКЛАМА -