Ще оправят ли и малките улици в Куклен?

MyRodopi 1.4k 
Кольо Георгиев от групата „Забелязано в Куклен“ се възмущава, че в новата серия ремонти на улици община Куклен пак не е включила „Мургаш“.
Улици като „Шипка“ и „Мургаш“ бяха постоянно на страницата „Забелязано в Куклен“ включително със снимки за окаяното им състояние.
Според Георгиев обаче, ремонтите се извършват само по улици, по които живеели „членове на Мафиотскогербаджийската шайка и техни симпатизанти“ – по думите му.
Нима живеещите на ул. „Мургаш“ не са жители и данъкоплатци към Община Куклен? – пита Кольо.
В предишни мои запитвания за ремонта на ул. „Мургаш“ ми се отговаряше,че тя не била приоритетна и в бюджета нямало предвидени за нея пари.
Дано кметът и общинската управа да бъдат съпричастни към всички малки улички в Куклен, на които е нужен ремонт, завършва Кольо Георгиев от „Мургаш“.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Ромката Риана няма против мангана…

... в Брестовица. И на Барбадос водата същата.

Засаждане и грижи за мушкатото

Мушкатото е едно от най-популярните цъфтящи растения за лехите в градината и летния оазис на балкона у дома. И за…

Доброволче от Храбрино даде пример на чичовците

Благодаря на всички доброволци, включили се в почистването на речното корито около чешмичката в Храбрино. Поздравления за най-малкия и трудолюбив…

Манганът в Брестовица тече по националните телевизии

Сдружение "Живот за Брестовица" и кметство Брестовица призовават жителите на селото да излязат на площада тазисряда в 7 сутринта, когато…

Футболист на „Гигант“ извади рамо преди мача с Марково

Още проблеми се струпаха на главата на старши треньора на Гигант (Съединение) Манол Георгиев преди мача със Сокол (Марково) тази…

- РЕКЛАМА -