Павле Михайлов с трети клас от Браниполе

MyRodopi 2.2k 
Кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов посрещна учениците от трети клас на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Браниполе. Михайлов ги запозна с работата в общинска администрация, а те един през друг задаваха въпроси какво е да си кмет и трудно ли е това.
„Работата на кмета и на ръководството на Общината е важна и много отговорна. Понякога и ние срещаме трудности, но заедно ги преодоляваме и продължаваме напред. Когато искаш да постигнеш нещо, трябва да се бориш“, сподели с децата кметът Павел Михайлов.
Най-смела се оказа третокласничката Петя Гавраилова, която седна на кметското кресло с възможността да почувства отговорната мисия на градоначалник.
На финала децата поздравиха общинското ръководство и подариха на кмета специално изработено пано от пластелин, посветено на Деня на Земята.
„Най-милите гости, които посрещам в кабинета си са децата на община „Родопи“. Знам, че след нас вървят достойни млади заместници“, каза кметът и изпрати учениците, които внесоха много пъстрота, усмивки и настроение в работната атмосфера.
Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

- РЕКЛАМА -