Бизюрев призна: Аз пребих до смърт Митко

MyRodopi 2.4k 

Рангел Бизюрев, заподозрян за убийството на Димитър Малинов, се изправи за първи път пред съда днес. Той разказа, че е пребил 24-годишния мъж заради обидни думи по негов адрес.

За целта накарал близнака Борислав – считан за помагач, да се свърже с Димитър и под претекст, че ще му даде заем от 100 лв., да го убеди да се срещнат. Борислав взел жертвата с кола.

На съседната улица ги чакал Рангел. Там било извършено и бруталното престъпление.

След това двамата мъже изоставили тялото на улицата, разходили се с колата из селото и се върнали, за да качат трупа.

- РЕКЛАМА -

Борислав посъветвал Рангел да вземе мобилния телефон на жертвата и да го изхвърли в канал. След това дошъл и вторият близнак, който помогнал за заравянето на трупа. Братята отказаха да дават обяснения.

Междувременно пред сградата на прокуратурата в Пловдив близките на убития Димитър Малинов и жители на Цалапица организираха протест.

Те настояват обвинението към близнаците да бъде променено и вместо за укривателство, да бъде за съучастничество в убийството.

Етикети:
Източник:Нова телевизия
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Украинците свалиха още един Су-25

Ден преди това военнослужещи от 110-а бригада вече свалиха един вражески самолет Су-25*, а днес отново се отличиха с точен…

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

- РЕКЛАМА -