1/2 от Асеновец липсва преди мача с Марково

MyRodopi 1.3k  1 Коментар

Асеновец (Асеновград) гостува на Сокол (Марково) в мач от 31 кръг на Югоизточната Трета лига. Двубоят е в събота (20 април) от 17:00 часа в Марково.

Най-малко петима футболисти пропускат двубоя за Асеновец. Двама са наказани след последния кръг – домакинството срещу Несебър. Това са Стоян Славков и Васил Богданов, които получиха пети жълти картони и пропускат по 1 мач.

Филип Колев е контузен, а Ивайло Грибачев също изпитва болки и почти сигурно ще отпадне за срещата. Нападателят Георги Георгиев също няма да бъде на разположение на треньорския щаб на асеновградчани.

Към тази група прибавяме и титулярния вратар Станимир Иванов, който е с извадено рамо. Срещу Несебър пази Халил Мюмюн, а негова резерва бе юношата Симон Петров.

„Макар домакините да са в долната половина на класирането и да се борят за оцеляването си, ще бъде трудно гостуване. Липсват ни доста момчета, което несъмнено ще се отрази“, споделиха от треньорския екип на Асеновец.

Етикети:
Сподели
1 Коментар

Последни

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

Само 2% от учителите дават свобода на избор

Едва 2% от българските учители уверено дават избори на учениците си в класната стая и възможност да управляват собственото си…

Джипът на НСО с К. Петков се е движил със 160 км/ч при катастрофата

"Загиналият шофьор при тежката катастрофа с кола на НСО на входа на Аксаково не е имал добра видимост заради пътни…

- РЕКЛАМА -