Кире искал бодигарда му да организира изборите

Венцислав Христов 1.1k 

Твърдението на министър Калин Стоянов, че лидерът на ППДБ е искал да кадрува на „висшо“ ниво в МВР, е достатъчно основание за край на политическата кариера Кирил Петков, ала това надали ще отчая сектантите от висшата ръководство на коалицията.

Повечето хора в управлението там са отчаяно гладни за пари, власт и кеширане на дългогодишни инвестиции от страна на олигарси. Успехът гарантира доживотни приходи, неуспехът предстои и води до онзи затвор, комуто другиму беше пожелан.

Толкова много държавни пари и възможен просперитет бяха пропилени, че ще е истинско чудо, ако авторите на тази политическа измама, прелъстила всички фенове на популистите в страната, се отърват само с наказания по НПК.

В други времена щяхме да говорим поне за недоброволна моментална емиграция.

- РЕКЛАМА -

Защото се „ненакрадохте“, уважаеми.

В. Димчев ФБ

Бележка на редактора.

Кирил Петков наистина е за медицински преглед… Да постави бодигард, който има съвсем ясни функции, да организира избори.

Вероятно се е объркал покрай Бойко Борисов. Бодигард, след което политик като Бойко няма… А и кой охраняваше Бойко? Бай Тошо и Царя… А бодигардът/избирател е охранявал Кире – срамен жребий за човека.

А полицаите от патрулката, дето пазеше пекарницата на Линда на Кире, за какво са препоръчани?!? Да съхраняват флашките на Мадуро?

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Водач с отнета книжка зад волана в Перущица

С отнето свидетелство за правоуправление след наложено административно наказание в Перущица е заловен шофьор на автомобил. Той е в ареста…

Косово – родопската перла

И нещо за добро утро, скрито в Родопите. Забравено от Бога, но възродено от хората - с. Косово. Само на…

Пиян от Куклен уби приятел по чашка в спор за шише

49-годишният Мариян Паскалев застава пред Окръжен съд Пловдив днес за убийство с особена жестокост на свой приятел по чашка и…

Мъж от Ягодово запали 8 фирмени коли

Мъж от Ягодово, запалил 8 автомобила, от които 7 фирмени, застава пред Окръжен съд Пловдив днес. Срещу подсъдимия Г. Ш.…

Търсят изход от кризата с кадри в туризма

В петък министър Евтим Милошев призова парламента да  гласува промяна в Закона за чужденците в Република България. Браншът даде светкавично…

- РЕКЛАМА -