Ако пътувате – ето блокадите на зърнарите днес

MyRodopi 1.9k 

Земеделските производители в страната се очаква да протестират втори ден.

Днес са планирани демонстрации в интервала от 10:00 до 13:00 часа, с блокади на редица ключови пътни артерии.

Сред тях международният път Е 79 и този за Лом и Козлодуй, главните пътища София – Варна и София – Русе при пътните възли „Абланица“ и „Боаза“, и край Луковит.

От днес в протестите се включват и земеделските производители от Ямболска област. Ще бъде затворен пътят Ямбол – Сливен, както и трите изхода към автомагистрала „Тракия“.

- РЕКЛАМА -

Движението ще бъде затворено от 10 до 13 часа, като ще се пропускат линейки, противопожарни коли и автомобили със специален режим.

Земеделските производители от Пловдивско също ще излязат, от 10 часа със селскостопанска техника на пътя Пловдив – Карлово и ще блокират кръговото кръстовище до село Труд. Очаква се, както и вчера, те отново да потеглят към Пловдив и да преминат в шествие по Карловското шосе.

В националните протести ще се включат и земеделски производители от Благоевград, Кресна, Сандански, Петрич и Симитли. Сборният им пункт е  до пътния възел на автомагистрала „Струма“ при санданското село Ново Делчево.

Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Храбрино, втора вилна зона

Да попитам живущите в нашата вилна зона в Храбрино, според Вас този знак отразява ли правилно пътната обстановка с оглед…

Табелки с „вълшебни фрази“ и къщи за книги кацнаха в Куклен

По случай 24 май- Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската…

Тейлър Суифт пее в църква

Именно църковни служби с музика на известната американска певица водят младите в църквата в Хайделберг. Миксът от музика на живо,…

Ариел Уинтър харесва пухкавите си…

…  форми и не вижда нищо лошо да публикува в Инстаграм снимки на фигурата си, но най-вече на дупето си.…

Епистоларен кеч в групата „Граждани от с. Първенец“

Епистоларен кеч в мрежата между кметицата на село Първенец Ренета Плевнелиева и кмета на община "Родопи" Павел Михайлов се разигра…

- РЕКЛАМА -