Касови премиери през май по bTV Cinema

MyRodopi 1.3k 

Едни от най-дългоочакваните кино продукции с участието на звезди от ранга на Мел Гибсън, Кевин Дилън, Джефри Дийн Морган и Клинт Истууд ще направят телевизионния си дебют за България през май в ефира на bTV Cinema. Филмовият канал на bTV Media Group ще подари несравнимо изживяване пред малкия екран с 4 топ премиерни заглавиявсеки понеделник в 21:00 ч.

 

В понеделник (6 май) от 21:00 ч. зрителите на bTV Cinema ще могат да се насладят за пръв път в ефир на екшън трилъра със звездното участие на Мел Гибсън и Кевин Дилън „Горещ стол“ („Hot Seat“, 2022 г.). В него Дилън влиза в кожата на бивш хакер, принуден да разбие защитата на една от най-авторитетните световни банкови институции. Гибсън пък трябва да влезе в сградата на банката, пълна с капани, за да спаси хакера от „горещия стол“.

 

- РЕКЛАМА -

На 13 май (понеделник) от 21:00 ч. тандемът Мел Гибсън – Кевин Дилън ще изгрее и в още един премиерен трилър – „В ефир“ („On the Line“, 2022 г.). В него звездата от „Смело сърце“ и „Смъртоносно оръжие“ влиза в ролята на ексцентричен радиоводещ. Той приема обаждане в студиото от поредния слушател, без дори да подозира, че този разговор ще преобърне живота му завинаги. Неизвестният заплашва да избие цялото семейство на шоумена, докато той предава на живо. За да спаси близките си, радиоводещият ще трябва да играе игра на оцеляване, разкривайки най-мръсните си тайни пред милионна аудитория.

 

Седмица по-късно – на 20 май – своя телевизионен дебют в запазения час за премиери в понеделник вечер21:00 ч., ще направи и трилърът „Кулата“ („Fall“, 2022 г.) с участието на Джефри Дийн Морган. В сърцето на сюжета са две приятелки – Беки (Грейс Каролин Къри) и Хънтър (Вирджиния Гарднър), които се озовават в капана на изоставена 610-метрова радио кула в пустинята. Двете катерачки отиват там, за да почетат паметта на загинала приятелка, но след поредица от злощастни събития те остават без оборудване и припаси. И докато температурите се покачват, а лешояди започват да кръжат около тях, шансовете им за оцеляване намаляват драстично.

 

От 27 май до 1 юни зрителите на bTV Cinema ще могат да се насладят на тематични вечери с 6 филма с участието на Клинт Истууд по повод предстоящия му 94 рожден ден. Седмицата ще започне ударно с премиера на най-новия му филм – „Пътят към изкуплението“ („Cry Macho“, 2021 г.). В тази вълнуваща уестърн драма легендарният актьор влиза в кожата на някогашната родео звезда Майк Мило, а днес – залязващ развъдник на коне. Умореният от живота коняр е принуден да изпълнява поръчките на своя бивш шеф, за да върне сина си в Щатите. Двамата прекосяват провинциално Мексико по пътя си към Тексас и това се превръща в пътуване, изпълнено с предизвикателства.

 

Част от касовата селекция на филмовия канал през май са и „Хелбой“ (2019 г.), „Французинът“, „Мъже за пример“, „Извънредно специални пратеници“, „V като Вендета“, „Атомна блондинка“, „Точка на пресичане“, „А дано, ама надали“ и др. Късните съботни вечери по традиция са запазени за емблематичната рубрика „CINEMA X“ със заглавия като „Видението“, „Мама и татко“, „То: Част втора“ и „Зелената стая“.

Етикети:
Сподели
КОМЕНТИРАЙ

Последни

Домашни бонбони Рафаело

Възпроизвеждат точно вкуса на познатата марка. Нежни, деликатни... С малко продукти и набързо! Продукти: 400 мл кондензирано мляко 200 грама…

Случва се…

Интересно влиза ли в застраховката, застрахователно събитие с щета в резултат от  среща със слон?!?

Из записки от българската Промяна…

Кирил Петков: Значи отиваш при Корнелия и и казваш, че колите, пътищата са твои, тя там… Ние знаем. Асен Василев:…

Маратон на четенето за 24 май в община „Родопи“

С масови, цветни и пъстри шествия, концерти , инициатива под надслов „Вземи книга, остави книга“ и поднасяне на цветя община…

- РЕКЛАМА -